Prikbord

Het laatste nieuws en belangrijke mededelingen vind u op ons prikbord. Ook verwijzen wij u graag door naar de Facebook-pagina van Kinderopvang Madelief.

Kinderopvang Madelief vanaf 1 maart 2017 ook op woensdag geopend

Kinderopvang Madelief vanaf 1 maart 2017 ook op woensdag geopend

Vanaf 1 maart 2017 is Kinderopvang Madelief ook iedere woensdag geopend! Onze openingstijden zijn van 07.00 tot 18.00 uur en er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Vrijblijvend kennismaken met Kinderopvang Madelief? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de kinderopvang.

Jantje Beton Collecte 13 t/m 25 februari 2017

Jantje Beton Collecte 13 t/m 25 februari 2017

In de periode 13 tot 25 februari 2017 komt Kinderopvang Madelief in actie voor buitenspelen tijdens de Jantje Beton collecteweken. Wist u dat 1 op de 5 kinderen niet of slechts één keer per week vrij buitenspeelt? En veel kinderen niet naar een club of vereniging kunnen om daar lekker te bewegen of avontuurlijke activiteiten te ondernemen? Daarom steunt Jantje Beton het verenigingsleven, speeltuinen, scoutinggroepen en organisaties als dagopvang van kinderen om extra geld op te halen. Wij steunen Jantje Beton: een deel van de opbrengst wordt namelijk besteed aan speelgelegenheden binnen de wijk waarin Kinderopvang Madelief zich bevindt! U helpt toch ook mee?