Kennismaken

Wanneer u opvang zoekt voor uw kind, is het belangrijk om eerst kennis te maken. Op die manier kunnen wensen, eisen, behoeften en praktische zaken besproken worden en kennismaken is natuurlijk belangrijk voor het 'proeven van de sfeer'. Bij Kinderopvang Madelief begrijpen we dat als geen ander. We nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek worden wensen en hoeften omtrent opvang besproken

Een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u telefonisch maken. Tijdens de kennismaking wordt bekeken of uw wensen en behoeften aansluiten bij de opvang die wij bieden. Aansluitend krijgt u een rondleiding door het kinderdagverblijf. Alle kinderen tot de leeftijd van vier jaar kunnen worden ingeschreven. U kunt uw kind al inschrijven tijdens de zwangerschap. De eenmalige administratiekosten zijn € 50,-. Als uw kind geplaatst wordt, dan zal dit bedrag worden verrekend.

Na het kennismakingsgesprek volgt een rondleiding door ons kinderdagverblijf

Plaatsingscontract

Mocht u in het kennismakingsgesprek besluiten direct gebruik te willen maken van de diensten van Madelief dan wordt het plaatsingscontract getekend. De plaatsing is van kracht op het moment dat het contract door beide partijen is getekend.

Na het tekenen van het plaatsingscontract komt uw kind op de plaatsingslijst te staan. Hoe snel uw kind kan worden opgevangen is afhankelijk van een aantal factoren:

- De leeftijd van uw kind (bij plaatsing houden wij rekening met een evenwichtige leeftijdsopbouw binnen de groep).
- Het aantal dagen dat u opvang wilt.

Er bestaat dus de mogelijkheid dat een kind dat later aangemeld wordt, eerder wordt geplaatst. Daarnaast geven wij voorrang aan kinderen van wie al een broertje of zusje wordt opgevangen op Madelief.

Bekijk ook:

Praktische informatie voor ouders

Praktische informatie voor ouders

Hier vind u informatie over ons kindvolgsysteem, halen en brengen, voeding en verzorging, de ouderavonden en de oudercommissie.

Madelief voor ouders
Proef de sfeer in onze kinderopvang

Sfeerimpressie

Persoonlijke aandacht staat bij Kinderopvang Madelief centraal. Dat blijkt uit onze aanpak, maar ook uit onze inrichting.

Bekijk een sfeerimpressie
Ontdek het beleid van onze kinderdagopvang

Pedagogisch beleid

Kinderopvang Madelief werkt kindvolgend door een respectvolle-, ruimtelijke-, individuele en positieve benadering.

Bekijk ons pedagogisch beleid